Cariere Archives ⋆ Destiny Park

Cariere

Destiny Park – O lume condusă de copii!

Vino în echipa Destiny Park!

Destiny Park este situat în zona comercială Băneasa, pe strada Ion Zăvoi nr. 8.

Destiny Park este primul centru de edutainment din România și din Europa de Est și se adresează copiilor între 3 și 14 ani.

Este un oraș în miniatură unde vocațiile, talentele și pasiunile celor mici sunt observate de specialiști în educație. Totul pentru a descoperi din timp care ar putea fi domeniile în care vor excela peste ani, pentru a le înțelege destinul în vreme ce se joacă într-un parc dedicat doar lor.

Aviatori, medici, prezentatori de televiziune, bancheri, piloți, pompieri, bucătari, profesori, constructori, polițiști – o lume întreagă li se așterne la picioare copiilor în acest loc magic, creat de noi, pentru viitorul lor. Părinții se pot relaxa la cumpărături în zona comerciala Băneasa sau se pot destinde la cafeneaua noastră unde cărţile din biblioteca pe care o punem la dispoziție le pot ține companie. De asemenea, atât părinții, cât și copiii, pot mânca pe terasa noastră Il Volo.

Practic, copiii intră in diverse spații din Destiny Park unde ,alături de animatorii noștri, vor avea 15-20 de minute la dispoziție pentru a experimenta o anumită meserie.

Dacă îti place să lucrezi cu copiii și vrei să intri într-un proiect revoluționar pentru România, vino alături de noi!

Coral

Hills

Xanadu

Zentiva