Fundația Destiny Park ⋆ Destiny Park

Destiny Park este un proiect despre responsabilitate socială. Misiunea, valorile și viziunea noastră au în centrul lor viitorul copiilor noștri. Educația și formarea lor sunt însăși esența proiectului Destiny Park. Ne propunem să-i ajutăm pe copii să învețe nu doar să fie buni specialiști sau buni artiști, ci și să fie oameni buni. Responsabili, morali și sensibili la nevoile celuilalt.

Iar cel mai bine credem că-i putem ajuta prin propriul nostru exemplu. Ne implicăm cât mai mult în a face un loc mai bun comunitatea în care trăim. Ne străduim să-i ajutăm pe cei aflați în suferință. Mai ales pe copii.

În orașul nostru, la Destiny Park, toți copiii sunt egali. Cei cu dizabilități beneficiază de atenția noastră specială și de grijă suplimentară. Sunt bine primiți la toate activitățile și au la dispoziție facilități specifice. De asemenea, toți angajații și colaboratorii noștri sunt egali, indiferent de datele personale. Încurajăm angajarea de persoane cu dizabilități pe toate acele posturi în care suferința nu-i împiedică să activeze.

În afara orașului, în lumea reală, ne implicăm în acțiuni de binefacere pentru copiii defavorizați. Inițiem propriile noastre acțiuni filantropice, în care îi implicăm și pe partenerii noștri. Încurajăm acțiunile de voluntariat și le promovăm printre vizitatorii noștri, părinți și copii.

Susținem și promovăm bunele practici privind protecția mediului înconjurător atât între porțile Destiny Park, cât și dincolo de ele. Inițiem proiecte de responsabilizare a copiilor și tinerilor cu privire la nevoia de protejare a mediului în care trăim.

Prin ceea ce facem în afara porților Destiny Park, ne străduim să le dăm un exemplu bun copiilor pe care îi invităm la Destiny Park să învețe, prin experiențe practice, să fie înțelepți și buni.

Ambasadori Destiny Park

Coral

Hills

Xanadu

Zentiva