Parteneri ⋆ Destiny Park
Destiny Park este un oraș construit pentru copii, care își propune să le ofere acestora o experiență cât mai apropiată de viața reală a oamenilor mari, din lumea reală. Unul dintre cuvintele-cheie ale experienței Destiny Park este „autenticitatea”. Pentru a construi o serie de spații și de experiențe autentice pentru cei care vor să învețe prin joacă, integrăm în proiectul nostru organizații din lumea reală, sub forma parteneriatelor cu instituții și companii care doresc să se implice în educația celor mici.

O companie aeriană știe cel mai bine cum să antreneze copiii-piloți. O bancă știe cel mai bine cum să-i învețe pe copii despre economisire și investiții. Partenerii din industrie fac experienţele copiilor posibile și, la rândul lor, inspiră și sprijină învățarea prin joacă.

Participarea la proiectul Destiny Park ca partener reprezintă o oportunitate de comunicare directă, prin intermediul căreia organizațiile câștigă expunere printre vizitatorii noștri, copii și părinți. Acest fapt contribuie la recunoașterea mărcii și la fidelizarea față de aceasta. Partenerii noștri din zona de business oferă Destiny Park autenticitate și primesc, în schimb, un mijloc de comunicare eficientă și interactivă cu beneficii pe termen lung.

Suntem deschiși parteneriatelor cu organizații de orice tip (companii, instituții publice și organizații non-profit) și din orice domeniu acoperit de experiența Destiny Park.

Dacă sunteți interesat de modul în care organizația dvs. poate deveni un partener al Destiny Park, vă inivităm să ne contactați la adresa: partners@destinypark.ro

Coral

Hills

Xanadu

Zentiva