Ambasadori ⋆ Destiny Park
Play video

Ambasadori

Ambasadorii Destiny Park sunt idoli ai copiilor din România, aleși chiar de cei mici în cadrul cercetărilor sociologice. Sunt sportivii, cântăreții, profesioniștii, vedetele cu care copiii ar dori să se întâlnească și de la care ar vrea să învețe cum se planifică o carieră de succes.

De asemenea, ambasadorii Destiny Park sunt cei care girează, alături de copii, proiectele noastre de responsabilitate socială. Fiecare ambasador are dreptul să selecteze o școală care va fi „adoptată” de Destiny Park, elevii urmând să viziteze gratuit orașul magic din Băneasa.

Școala aleasă va beneficia și de donațiile noastre pentru constituirea unui biblioteci, precum și de vizite din partea ambasadorilor Destiny Park, care îi vor iniția pe cei mici în tainele meseriei lor: jucătorii de tenis le vor oferi rachete din partea noastră și le vor vorbi despre marile turnee, fotbaliștii le vor aduce mingi și le vor povesti despre cariera lor, arhitecții le vor prezența instrumentele lor de lucru.

Ambasadorii Destiny Park sunt lideri dispuși să împartă din timpul și experiența lor cu cei mici, pentru a-i ajuta pe aceștia să-și descopere din timp destinul, devenind astfel, la rândul lor, campioni.

Ambasadori Destiny Park:

Urania Cremene

Expert de Parenting & Ambasador Destiny Park

Mihai Dedu

Om de Televiziune & Ambasador Destiny Park

Ruxandra Iancu

Medic pediatru Spitalul de Urgență pentru Copii & Ambasador Destiny Park

Titi Aur

Pilot de curse & Ambasador Destiny Park

Iancu Guda

Jurnalist, expert financiar & Ambasador Destiny Park

Sorin Vladescu

Avocat Tuca Zbarcea și Asociaţii & Ambasador Destiny Park

Bogdan Neagu

Arhitect & Ambasador Destiny Park

Mihai Margineanu

Aviator & Ambasador Destiny Park

Alexandru Grumaz

General al Armatei Române & Ambasador Destiny Park