Animator & Supraveghetor copii ⋆ Destiny Park

Animator & Supraveghetor copii

Supraveghetorii și animatorii din parc, sau cum îi numim noi – Experience Officers sunt viata si sufletul Destiny Park si vor juca un rol cheie în crearea impresiilor de durată pentru vizitatorii noștri.  Educarea copiilor în ceea ce privește lumea reală, prin activităti de joc de rol, în care ajung să experimenteze cum este să ai diferite locuri de muncă, se împletește cu jocul și joaca, iar  Experience Officers au misiunea de a-I ghida și supraveghea în experiențele din parc.

Practic, în această poziție vei fi responsabil de supervizarea și ghidarea tuturor operațiunilor din experiența gestionată:

– Întampinarea copiilor ( vor fi între 4 și 8 copii o dată)

– Intrarea în spatiul destinat experienței, oferirea uniformelor si scanarea brațărilor

– Prezentarea unui desen animat sau a altor materiale și explicarea a ceea ce au de făcut pentru 15 – 20 de minute

– Desfășurarea și supravegherea activității

– Scanarea brațării, fotografiere, remunerarea participantilor la activitate și multumiri

– Pregătire pentru urmatoarea grupă de copii – se asigură că fiecare punct de lucru al activității este pregătit pentru următorul grup de vizitatori.

 

Program de lucru

Orele de lucru vor fi diferite în funcție de departament și rol însă, cele cu program întreg vor include 5 zile lucrătoare în intervalul de 7 zile calendaristice în baza unui program de lucru care acoperă zile de sfârșit de săptămână, ore de noapte, zile libere cu respectarea dispozițiilor legale.

La ce ar trebui să te aștepți dacă treci de prima etapă de verificare?

Dacă ai trecut de etapa de verificare a CV-ului, vei fi invitat să participi la un interviu sau la un centru de evaluare, în funcție de poziție. Pe durata interviului, candidații vor completa un scurt test de aptitudini.

Beneficii:

20 zile de concediu de odihnă plus zile libere plătite

Plan de reduceri și/ sau gratuitate pentru biletele de acces în parc

Discount-uri la produse/ servicii ale partenerilor

Salariu competitiv

Un loc de muncă plin de inspirație și distractie

Oportunități de dezvoltare

Oportunități de avansare în carieră

Conditii de angajare: Pentru noi este foarte important ca echipa Destiny să fie formată din oameni dedicati, plini de energie, dar care dovedesc seriozitate, conduită morală si probitatea acestor lucruri. De aceea, la angajare, vom solicita:

Cazier:  Toți angajații vor prezenta un certificat de cazier și un certificate de integritate comportamentală ca parte din documentele solicitate la angajare.

Dreptul de a lucra pe teritoriul României :  Toți angajații trebuie să fie eligibili să lucreze pe teritoriul României. Dacă vei fi invitat să participi la un interviu sau centru de evaluare (Assessment centre), va trebui să prezinți documentele care atestă acest lucru (carte de identitate, viza de student cu drept de muncă, dependent etc).

Cod vestimentar:  Angajații care vor fi parte din echipa operațională vor primi o uniformă pe care o vor purta pe durata activității în parc, iar business casual este codul pentru ceilalti angajați.

Testare anti-drog și alcoolemie: În linie cu angajamentul nostru cu privire la siguranță, toți angajații pot fi testați aleatoriu cu teste de determinare a alcoolemiei sau a folosirii drogurilor.

Aplica la acest post completând formularul de mai jos

    Încarcă CV (format PDF, maxim 5 Mb)*