Agricultura Viitorului ⋆ Destiny Park

Agricultura Viitorului

Rodbun

Netafim

Agricultura este un domeniu fără de care omenirea nu poate există. Fiind o activitate esențială pentru orice comunitate, este nefiresc să lipsească din acest univers condus de copii.

Oamenii au fost interesați de agricultură încă de la începuturi când, pe lângă colibele în care trăiau, au plantat semințele care le-au asigurat traiul de zi cu zi. Făcând un salt uriaș ajungem în zilele noastre și vedem cum agricultura hrănește întreaga planetă. În curiozitatea lor specifică vârstei, copiii pot participa la o experiență ce le va da bucuria de a vedea cum, cu grijă, pricepere și răbdare, boabele se transformă în plante gata de recoltat. Copiii care aleg să participe la această activitate au șansă să ia parte la magia prin care pământul dă rod an după an.

Impact financiar: +10 Magic Bani
Vârstă: +3 ani
Rol: fermier
Valori Învățate: hărnicie, perseverență, pasiune
Competențe dobândite: abilități motorii, comunicare, implicare, orientare spre rezultate.

VR ( SIMULATOR AGRICULTURĂ )

Copiii care au peste 7 ani pot încerca o experiență cu totul aparte cu ajutorul ochelarilor VR. Potrivit scenariului, într-unul dintre episoade copiii ajung cu o parașută deasupra unui lan de floarea soarelui și află informații interesante despre această cultură.

Alte trei episoade îi duc pe copii într-o altă fermă Rodbun unde pot cultiva, fertiliza și recolta grâul cu ajutorul utilajelor de ultimă generație. “Fermierii” sunt îndrumați pe tot parcursul experienței, astfel încât să le fie ușor să se descurce cu această tehnologie.

*Această activitate este în curs de reamenajare.

Impact financiar: -15 MagicBani
Vârstă: +7 ani
Rol: fermier
Valori Învățate: hărnicie, perseverență, pasiune, atenție.
Competențe dobândite: abilități motorii, comunicare, implicare, orientare spre rezultate.

Coral

Hills

Xanadu

Zentiva