Hotelul Destiny Park ⋆ Destiny Park

Hotelul Destiny Park

La fel ca și adulții, copiii adoră să se relaxeze, dar ce-ar fi dacă ar putea, de asemenea, să pătrundă în lumea fascinantă a industriei hoteliere? Imaginați-vă emoția lor de a explora lumea ospitalității, de a se simți ca în vacanță într-un hotel de lux din Turcia și de a învăța despre activitățile hotelurilor moderne. Totul este posibil cu această activitate interactivă marca Coral Travel și Xanadu Resort.

Copiii vor descoperi arta de a întâmpina turiștii și de a le oferi asistenta. De asemenea, ei vor învăța despre amenajarea unei camere. Vor înțelege cum se pregătesc camerele pentru oaspeți și cum se menține curățenia și confortul și vor învăța să creeze mediul perfect pentru relaxare

Astfel, prin participarea la această activitate captivantă, copiii vor învăța cum să devină profesioniști ai industriei hoteliere. Ei vor obține o perspectivă asupra importanței rolului fiecărui angajat într-un hotel, își vor dezvolta abilități esențiale în ceea ce privește conceptul de Customer Service și se vor simți ca adevărați profesioniști în domeniul hotelier.

Impact financiar: + 8 MagicBani
Vârsta: +3 ani
Valori învățate: dăruire, inteligență, înțelepciune, responsabilitate, integritate, pasiune.
Competențe dobândite: abilități de comunicare, atenție la detalii, orientare spre rezultate.

 

Coral

Hills

Xanadu

Zentiva