Uzina electrică - Specialist Gaze naturale ⋆ Destiny Park

Uzina electrică – Specialist Gaze naturale

Tinmar energy

Prin ce minune se aprinde becul? Ce este curentul electric? Cum se produce? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care copiii le pun adesea.

În cadrul acestei activități, vizitatorii găsesc răspunsuri la toate curiozitățile lor. Tin City este un oraș cu totul special, iar copiii care “muncesc” aici au un rol important. Sunt ingineri ori specialiști, dar se pot ocupa de anumite activități în funcție de vârstă, nu doar de preferințe.

Energia solară este o soluție nouă, însă pentru oameni gazele naturale reprezintă resursa pe care se bazează de sute de ani. Aceasta este a doua zonă de activitate de la Uzina Electrică. “Specialiștii”, copiii care lucrează aici, au sarcina de a extrage gazele naturale printr-o experiență de tip kinetic, potrivită vârstei lor.

Această zonă din cadrul Uzinei electrice este în strânsă legătură cu celelalte activități desfășurare aici. (Vezi paginile Uzina electrică – inginer zonă energie solară și Uzina electrică – inginer proiectant rețele electrice).

*Această activitate este în curs de amenajare!

Impact financiar: +8 MagicBani
Vârsta: +6
Rol: specialist gaze naturale ( KINETIC EXPERIENCE )
Valori învățate: inteligență, înțelepciune, responsabilitate, curiozitate, studiu.
Competențe dobândite: abilități motorii, capacitatea de a munci în echipă, stabilirea obiectivelor, orientarea spre rezultate.