Uzina electrică - Inginer zona energie solară ⋆ Destiny Park

Uzina electrică – Inginer zona energie solară

Tinmar energy

Prin ce minune se aprinde becul? Ce este curentul electric? Cum se produce? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care copiii le pun adesea.

În cadrul acestei activități, vizitatorii găsesc răspunsuri la toate curiozitățile lor. Tin City este un oraș cu totul special, iar copiii care “muncesc” aici au un rol important. Sunt ingineri ori specialiști, dar se pot ocupa de anumite activități în funcție de vârstă, nu doar de preferințe.

Una dintre resursele pe care universul ni le pune la dispoziție este energia solară. Într-un oraș modern, așa cum este Tin City, ne bazăm pe tehnologii noi pentru eficiență maximă. Pentru că trebuie să ne adaptăm vârstei copiilor, o podea interactivă îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă ce înseamnă și cum se produce energia solară.

Această zonă din cadrul Uzinei electrice este în strânsă legătură cu celelalte activități desfășurare aici. ( Vezi paginile Uzina electrică – specialist gaze naturale și Uzina electrică – inginer proiectant rețele electrice ).

*Această activitate este în curs de amenajare!

Impact financiar: +8 MagicBani
Vârsta: +4
Rol: inginer, zona energie solară ( INTERACTIVE FLOOR )
Valori învățate: inteligență, înțelepciune, responsabilitate, curiozitate, studiu.
Competențe dobândite: abilități motorii, capacitatea de a munci în echipă, stabilirea obiectivelor, orientarea spre rezultate.