Uzina electrică - Inginer proiectant rețele electrice ⋆ Destiny Park

Uzina electrică – Inginer proiectant rețele electrice

Tinmar energy

Prin ce minune se aprinde becul? Ce este curentul electric? Cum se produce? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care copiii le pun adesea.

În cadrul acestei activități, vizitatorii găsesc răspunsuri la toate curiozitățile lor. Tin City este un oraș cu totul special, iar copiii care “muncesc” aici au un rol important. Sunt ingineri ori specialiști, dar se pot ocupa de anumite activități în funcție de vârstă, nu doar de preferințe.
A treia zonă de activitate este cea în care energia produsă de soare și gaze este transportată către oraș. O rețea duce curentul electric spre “populația” Tin City și spre “clădiri”. Seara vine pe nesimțite în oraș, iar imobilele și străzile încep să fie luminate.
Becurile nu se aprind singure, ci e nevoie de forța picioarelor pentru ca energia electrică să lumineze orașul. Asta se întâmplă cu ajutorul bicicletelor ce sunt pedalate de copii. Dacă au peste 9 ani, pot folosi și ochelarii VR în timp ce pedalează.

Această zonă din cadrul Uzinei electrice este în strânsă legătură cu celelalte activități desfășurare aici. ( Vezi paginile Uzina electrică – inginer zonă energie solară și Uzina electrică – specialist gaze naturale ).

*Această activitate este în curs de amenajare!

Impact financiar: +8 MagicBani
Vârsta: +4 ani (pentru biciclete) +9 ani (pentru ochelari VR)
Rol: inginer proiectant rețele electrice
Valori învățate: inteligență, înțelepciune, responsabilitate, curiozitate, studiu.
Competențe dobândite: abilități motorii, capacitatea de a munci în echipă, stabilirea obiectivelor, orientarea spre rezultate.